photo
Maison de la métallurgie et de l'industrie de Liège Le préhistosite de Ramioul Le château du Val Saint-Lambert Centre touristique de la laine à Verviers Blegny mine Maison des Terrils
FR | NL

Welkom op de Route van het Vuur!

De Route van het Vuur nodigt u uit de kracht van het vuur te beleven vanaf zijn ontdekking door de mens tot in zijn modernste technologische en artistieke toepassingen.

In elke locatie vindt u uw zin: sportclubs, jeugdverenigingen, senioren, mediors, bedrijven … Kom en beleef een onvergetelijk moment tussen collega’s of met uw vrienden !

U vindt in deze brochure al de nuttige informatie om uw bezoek of verblijf te organiseren. U kunt alle locaties naar wens met elkaar combineren. Al de locaties zijn gemakkelijk bereikbaar per autoweg en stellen u talrijke mogelijkheden tot restauratie of overnachting voor. De partners van de Route van het Vuur staan tot uw dienst om door middel van één telefoontje een volledige dagtocht op de Route van het Vuur te reserveren.

De organisatie van events, studiedagen en familiefeesten zijn ook mogelijk dankzij kwaliteitsvolle infrastructuren: restaurants, uitgeruste conferentiezalen, buitengewoon kader… voor een perfecte geslaagde organisatie.

Wij wensen u een aangenaam bezoek!


Contacteer ons via info@laroutedufeu.be of bij Gsm : 0479 84 03 20Footer

© La route du feu | Powered by: Yaka Faire